HTML

dorkablogja:)

Friss topikok

  • DORKA: Szia! Hát ez már 5 évvel ezelötti bejegyzés, nem igazán emlékszem... De én mindent erröl a honlapr... (2013.10.23. 16:31) karkötők
  • DORKA: Köszönöm! Azért remélem mihamarabb újra lóra kerülök, de akkor már ott lesz Nóri is :) (2013.09.02. 18:23) ÚJ ÉLET, ÚJ BLOG
  • DORKA: Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 ... (2013.08.15. 00:00) nyár, 35.
  • DORKA: Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van s... (2013.06.18. 12:54) 31.
  • Bíbor: Nagyon sportos Kismama vagy. Manapság, mikor mindenki "veszélyeztetett terhes", bizony feltűn... (2013.06.17. 22:58) 23.

Címkék

kéne valami

2012.01.12. 22:07 csip.esz

Hiányoznak dolgok, amik régen voltak. Sokszor elgondolkozom azokon, amiket régebben meg mertem tenni, de ma már úgy érzem, velem ezek a dolgok nem történhetnek meg. Elmentem érdekes tanfolyamokra. Elmentem érdekes emberekhez, hogy többet tudjak az életemről és önmagamról. Elmentem külföldre megnézni a legszegényebb embereket, és segíteni a nincsteleneken. Találkoztam olyan emberekkel, akikkel nem lett volna szabad, és megtettem olyan dolgokat, amiket nem lett volna szabad. Ezek a dolgok határozták meg az életemet, ezekre a dolgokra emlékszem vissza legtöbbször, ezek éltetnek. Sokszor elgondolkodom azon, hogy tényleg én voltam-e, aki mindezeket megtette? De ott voltam, én voltam, átéltem.

Ma meg maximum a tévében látom az érdekességeket, de nem tűnnek valódinak, minden csak egy képzelgés, soha nem tudom, kinek higgyek és mit higgyek el. Pedig sokszor csak egy telefonhívás az, ami elválaszt attól, hogy újra elmenjek, újra találkozzak, újra izgalmak vegyenek körül. Hogy újra kérdezhessek, hogy újra válaszokat kapjak, amik most igazán rám férnének.

Mindig azt hittem, az én életemben nem történhet félresiklás. Mindig tudtam, hogy mi felé haladok, mindig megvoltak a céljaim, elképzeléseim, és tudtam, hogy ahová majd eljutok, az jó lesz nekem, szeretni fogom, és nem fogom meggondolni magam. Most kicsit úgy érzem, hogy valakinek meg kéne fognia, ráznia, mondania valami durvát, amitől felébredek és elindulok végre arra, amerre kell. Valami nem jó.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka87.blog.hu/api/trackback/id/tr115993893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.13. 09:13:48

Dorka! Ne add fel! Hidd el, mindenki életében eljön ez az időszak, amikor néhány intenzív év után úgy érzi befásult, begyepesedett, unalmas emberré vált az unalmas hétköznapok okán. Elmondom, nekem hogy sikerült ebből kimászni. Mikor ebbe a periódusba jutott az életem, úgy döntöttem, itt az ideje a gyerekvállalásnak, amiről azelőtt hasonló volt a véleményem, mint mostanában Neked. Két kisgyerekem született, volt néhány év, amikor Ők tökéletesen kitöltötték az életemet, és a gyereknevelés önmagában boldoggá tett. Majd amikor visszamentem dolgozni, kinyílt előttem a világ. Rádöbbentem, hogy még mindig fiatal vagyok, és bármit megtehetek újra azokból a dolgokból, amik azelőtt boldoggá tettek, vagy kipróbálhatok más dolgokat is. Én ekkor kerültem közel a lovakhoz, azóta pedig sikerült megvalósítani azt a vágyamat, amit Te is megfogalmaztál, a Pest környéki lovastanyát:-) Most kiegyensúlyozottan élem az életem, minden belefér, amiről úgy érzem, bele kell férnie. Szóval fel a fejjel, nemsokára itt a tavasz! Egy hűséges olvasód…

DORKA 2012.01.13. 09:51:47

Ez azért elég jól hangzik, ha mindazt el tudnám érni, amit te is, akkor most boldogan hátradőlnék... Remélem tényleg így lesz, vagy legalábbis hasonlóképpen:)
süti beállítások módosítása