HTML

dorkablogja:)

Friss topikok

  • DORKA: Szia! Hát ez már 5 évvel ezelötti bejegyzés, nem igazán emlékszem... De én mindent erröl a honlapr... (2013.10.23. 16:31) karkötők
  • DORKA: Köszönöm! Azért remélem mihamarabb újra lóra kerülök, de akkor már ott lesz Nóri is :) (2013.09.02. 18:23) ÚJ ÉLET, ÚJ BLOG
  • DORKA: Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 ... (2013.08.15. 00:00) nyár, 35.
  • DORKA: Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van s... (2013.06.18. 12:54) 31.
  • Bíbor: Nagyon sportos Kismama vagy. Manapság, mikor mindenki "veszélyeztetett terhes", bizony feltűn... (2013.06.17. 22:58) 23.

Címkék

nyár, 35.

2013.07.19. 11:24 csip.esz

Talán valakinek feltűnik hogy kicsit elcsusszantak a hetek, a szülészorvos ugyanis csaknem 2 héttel későbbre tette Nóri születését, aug. 14 helyett 22-re. Úgyhogy van még kb. egy hónapunk. Továbbra is minden rendben, nem vizesedek, nincsenek csíkjaim, és hasonlók. Ami kellemetlen, hogy sokszor van légszomjam, gondolom már a méret miatt is, főleg ha háton fekszem vagy rosszul ülök. Fáradékonyabb is vagyok, és a pocak miatt sokat forgolódok éjjel, de azért még mindig jól és sokat alszom.

Egyik héten lent vagyok Balatonon a családdal, másik héten fent Pesten az orvosok, Zoli és a kutyák miatt. Egyre gyakrabban kell mindenféle vizsgálatokra járnom, jövő héttől minden héten NST-re is. Zoli fent van és dolgozik a házon, a kutyák anyósomnál, mivel ide nem hozhatom le őket... Nagyon hiányoznak, de muszáj pihennem néha. Itt Balcsin tulajdonképpen semmi dolgom, rengeteget pihenek, a víz is nagyon jó, úgyhogy sokat fürdünk, úszunk. A ház otthon sajnos lassan halad, úgy számoljuk, hogy október körül fogunk tudni csak költözni. Bár közben kesergünk, hogy nincs vevő a lakásunkra, mégis az lenne a legjobb, ha a költözésig tudnánk maradni, mert egy csecsemővel nem szeretnék kétszer költözni, egyszer is elég lesz… Nem is beszélve arról, hogy senkivel se szeretnék együtt lakni, még egy hónapig sem, csak Zolival és Nórival.

Nagyon várom már, hogy megszülessen, nem félek egyelőre semmitől, csak kíváncsi és izgatott vagyok. Türelmetlen is vagyok azt hiszem, már nagyon szeretném, ha tél lenne és meglenne a baba is, a költözés is, a ház is. Sajnos sose jó nekem az ami van - bár hónapokig vártam, hogy végre végre legyen a sulinak és a Balatonon lehessek, most itt a a Balatonon azt várom, hogy végre augusztus vége legyen és megszülessen a baba. Aztán ha megszületett, nyilván a költözést fogom már várni. Jó lenne tudni kiélvezni a jelent is.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka87.blog.hu/api/trackback/id/tr365993880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíbor 2013.08.14. 21:26:47

Remélem minden rendben van, a dolgok számításaid szerint alakulnak! Baba meg csak döntse el nyugodtan, hogy mikor érkezik! Szorítok Nektek, és várom az örömhírt!

DORKA 2013.08.15. 00:00:47

Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 hét lesz úgy érzem. De már egyre jobban várjuk, hogy megszülessen, föleg én, mert már kezd nehéz lenni... :)
süti beállítások módosítása