HTML

dorkablogja:)

Friss topikok

  • DORKA: Szia! Hát ez már 5 évvel ezelötti bejegyzés, nem igazán emlékszem... De én mindent erröl a honlapr... (2013.10.23. 16:31) karkötők
  • DORKA: Köszönöm! Azért remélem mihamarabb újra lóra kerülök, de akkor már ott lesz Nóri is :) (2013.09.02. 18:23) ÚJ ÉLET, ÚJ BLOG
  • DORKA: Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 ... (2013.08.15. 00:00) nyár, 35.
  • DORKA: Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van s... (2013.06.18. 12:54) 31.
  • Bíbor: Nagyon sportos Kismama vagy. Manapság, mikor mindenki "veszélyeztetett terhes", bizony feltűn... (2013.06.17. 22:58) 23.

Címkék

31.

2013.06.12. 21:22 csip.esz

Egyetlen nap van hátra az iskolából. Aztán persze mi még 6 napig bejárogatunk, értekezünk, ügyelünk, pakolászunk, adminisztrálunk, de az osztályommal a holnapi lesz az utolsó nap. Tegnap a családi délutánon előadták a 3 kis színdarabot, amit betanítottam nekik, és ők is elbúcsúztattak. Az az igazság, hogy jobban vártam már a végét, mint amennyire hiányozni fog ez az egész. Inkább a gyerekek külön-külön, némelyik szülő, a kollégák fognak hiányozni, maga a munka abszolút nem. Az utolsó hetek már iszonyat szenvedősen teltek, és hihetetlenül örülök, hogy vége.

21-én tehát mindennek vége, és végre lesz időm magamra is. Sajnos sokkal fáradékonyabb vagyok, úgyhogy olyan sok mindent nem fogok tudni csinálni, mint szeretnék, de már az is sokat segítene, ha normálisan tudnék enni. Az egész terhesség alatt talán ez volt a legrosszabb, hogy a kb déltől 4-ig tartó munkaidő miatt ebédelni szinte sose tudtam, vagy ha igen, akkor csak este. Plusz mivel utálok főzni, így a lehető legkevesebb időt töltöttem a konyhában... Persze azért próbáltunk egészséges kajákat csinálni, de mégis más, ha 5-kor farkaséhesen kell nekiállni az ebédnek. Délelőttönként meg ugye mindig volt program, lovaglás, kutyasétáltatás, takarítás, vagy bármi más egyéb.

A nyár házfelújítással fog telni, sikerült ugyanis egy házat venni itt Zuglóban nagyon olcsón, de persze rendesen fel kell újítani. Reménykedünk, hogy még a baba születése előtt sikerül mindent sikerül befejezni, és esetleg be is tudunk költözni. Nem sok esélyt adok erre, mert tényleg rengeteg a munka, de hátha. A lakást pedig sürgősen el kellene adni, a házat egyelőre kölcsönpénzekből fizetjük.

Alig várom, hogy a Balatonparton napozhassak :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka87.blog.hu/api/trackback/id/tr835993881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bíbor 2013.06.17. 23:12:13

Jól fog esni a kötöttségektől mentes időszak. Lesz időd szervezni a felújítási munkákat. Először is egy jó mestert kell keresni, aki nincs nagyon betáblázva, és többféle munkát is csinál. Ez lesz a nagy kihívás! (Lányomék lakásfelújításához megkerestem egy korábbi ismerőst, akinek egy kis pihenő után nem jött össze egy német munka, és külön örült, hogy nem marad pénz nélkül. Mi meg örültünk, hogy azonnal tudott kezdeni. Rengeteg jó ötlete volt, és még a kulcsot is oda lehetett adni Neki. Egy ilyet kívánok Nektek is!)

DORKA 2013.06.18. 12:54:34

Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van sok lelkes barátunk, aki segít, úgyhogy nem szívesen költenénk a mesteremberekre. Persze lehet, hogy aztán mégis lesz rá szükség, de reméljük, hogy nem.
süti beállítások módosítása