HTML

dorkablogja:)

Friss topikok

  • DORKA: Szia! Hát ez már 5 évvel ezelötti bejegyzés, nem igazán emlékszem... De én mindent erröl a honlapr... (2013.10.23. 16:31) karkötők
  • DORKA: Köszönöm! Azért remélem mihamarabb újra lóra kerülök, de akkor már ott lesz Nóri is :) (2013.09.02. 18:23) ÚJ ÉLET, ÚJ BLOG
  • DORKA: Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 ... (2013.08.15. 00:00) nyár, 35.
  • DORKA: Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van s... (2013.06.18. 12:54) 31.
  • Bíbor: Nagyon sportos Kismama vagy. Manapság, mikor mindenki "veszélyeztetett terhes", bizony feltűn... (2013.06.17. 22:58) 23.

Címkék

hiányzik

2011.08.27. 20:03 csip.esz

Hétfő óta Pesten vagyunk. A hatalmas nyári hízás után itthon Tünci rögtön visszafogyott, megint be van esve az oldala.. Nyáron minden nap több órát volt a legelőn, és háromszor kapott kaját, itt meg nincs legelő, és kétszer kap kaját. Meg meleg is van. Nagyon szeretem ezt a lovardát és az itteni embereket, de nagyon kéne az a legelő...

Csütörtök óta dolgozunk Zolival, egyelőre nincs sok munka, a gyerekekkel elsején indul a buli. Vége a szabadságnak, de hálistennek egyelőre még minden nap ki tudok járni lovagolni. A terepeket nagyon élvezem, sokkal jobbak itt, mint Balatonon. A legtöbb szakaszon Tüncivel már lehet odadobott szárral menni minden jármódban, és így sokkal nyugisabb ő is, én is. Nem is tudom, mi lenne, ha nem tudnánk így ketten kilovagolni. A csendes természetben elfelejtődnek a napi problémák, és az egész élet kitárul előtted. És ahogy nézem a gyönyörű, emberi kéztől mentes mezőket, erdőket, tisztásokat, legszívesebben letelepednék a lovammal, és örökre ott maradnék, kilépve abból az életből, amit most élek.

Ami egyébként nem rossz. Sőt, nagyon jó. De hiányzik a természet. Az erdő, mező, az állatok. Egy tó vagy patak a közelben. A csend és a csillagos ég.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka87.blog.hu/api/trackback/id/tr455993901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása