HTML

dorkablogja:)

Friss topikok

  • DORKA: Szia! Hát ez már 5 évvel ezelötti bejegyzés, nem igazán emlékszem... De én mindent erröl a honlapr... (2013.10.23. 16:31) karkötők
  • DORKA: Köszönöm! Azért remélem mihamarabb újra lóra kerülök, de akkor már ott lesz Nóri is :) (2013.09.02. 18:23) ÚJ ÉLET, ÚJ BLOG
  • DORKA: Köszönjük :) Bár már nagyon a vége felé járunk, még nincs jele annak, hogy hamar kibújik, még 1-2 ... (2013.08.15. 00:00) nyár, 35.
  • DORKA: Úgy tervezzük, hogy a gáz bevezetésén, cirkófütés kiépítésén kívül mindent magunk csinálunk. Van s... (2013.06.18. 12:54) 31.
  • Bíbor: Nagyon sportos Kismama vagy. Manapság, mikor mindenki "veszélyeztetett terhes", bizony feltűn... (2013.06.17. 22:58) 23.

Címkék

tettek és gondolatok

2011.08.10. 13:06 csip.esz

Ma egy rövid ideig szabadon ugrattuk Tündért a körkarámban. Bea szerint szépen ugrik, és nem izgul nagyon rá az akadályra -, az a fajta, akire azt hiszed, tuti leveri, de aztán mégis szépen átugorja. Kíváncsi leszek, majd ha rajta ülök, milyet ugrik, és hogy én milyen ügyes leszek. Nem akarok belőle ugrólovat csinálni, csak egy kicsit eljátszadozunk:)

Semmi kedvem 22-én hazamenni, legszívesebben itt maradnék egész évben. Látom, milyen jól érzi itt magát Tündér, hogy mennyit hízott, mióta itt vagyunk, és nincs szívem visszavinni... de muszáj lesz. Ráadásul úgy tűnik, 22-ével megint egy számomra fontos embert fogok örökre elveszíteni. Miért mindig azok kerülnek tőlem messze, akiket nagyon szeretek?

Kicsit ezek a gondolatok felhozták a régi emlékeket, és rá kellett jönnöm, hogy pontosan ugyanott tartok, ahol 5 évvel ezelőtt is. Egyszerűen csak ügyesen elfojtom magamban. Bárcsak rájönnék, hogyan lehet ezt megszüntetni...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorka87.blog.hu/api/trackback/id/tr555993902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tóth Marianna 2011.08.12. 15:39:51

Szia Dorka!Én mondtam neked,hogy ugorhatsz Tündérrel,mert én ugrattam vele 1m-ig,de fokozatosan vidd föl neki,mert már igen régen ugrott.Lehet,hogy egy kicsit megindul veled de nem biztos és ha ilyen történne akkor is őt könnyü tartani,amúgy meg nagyon jól ugrik.Volt kitől örökölnie,hiszen az apja egy military ló és nagyon jó eredményei vannak.Szégyent hozna a fejemre,ha nem jól ugrana.Képzeld,egy hét múlva kiderül,hogy Menüett az én lovam lesz-e,ha nem akkor Melinda fog szerezni nekem lovat.Ha tudnád mennyire bánom,hogy eladtam Tündért,de már késő bánat.Nem gondoltam volna,hogy nem jön be nekem Zulejka nincs meg az a varázs ami Tüncivel volt,teljesen hidegen hagy ez a ló.Egyáltalán nincs kedvem rá ülni.Február óta nem is ültem rajta,de nem is fogok.Nem a lóval van a baj semmi rossz indulat nincs benne csak egyszerűen nem...Majd írok!Pusza

DORKA 2011.08.14. 02:33:59

Szia! Persze fokozatos lesz, én az ugratáshoz nem értek, de van aki segít (Csömörön majd Melinda). Az, hogy megindul velem, nem zavar, már tökéletesen ismerem minden mozdulatát, nem lep meg semmivel:) Van olyan, hogy nem jön be neked egy ló, remélem meg fogod találni az igazit. Én cseppet sem bánom, hogy eladtad Tündért:)))) Most már úgy szeretem, ahogy te is, és soha nem tudnék tőle megválni. Ha Pesten jártok valamikor, feltétlenül hívj fel és nézzetek be hozzá! Majd próbálok képet küldeni, de azóta még nem sikerült csinálni... Puszi!!!
süti beállítások módosítása